Την τύχη να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με σπουδαίους παραολυμπιονίκες αθλητές, παίρνοντας διδάγματα αφοσίωσης, πίστης, δύναμης και ελπίδας, είχαν περισσότεροι από 300 μαθητές σχολείων του Ασπροπύργπου που μετείχαν στο4ο «Παραολυμπιακό Πανόραμα».
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεων προαγωγής του αθλητισμού, ο δήμος Ασπροπύργου και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ένωσαν δυνάμεις και συνδιοργάνωσαν την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, το 4ο «Παραολυμπιακό Πανόραμα», στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου.
Η εκδήλωση γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία και αποτέλεσε μια ξεχωριστή γιορτή Αθλητισμού, έμπνευσης και συμπερίληψης για τους μαθητές των σχολείων της πόλης.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οχτώ παραολυμπιακά αθλήματα, να ενημερωθούν για τους κανονισμούς και τις ιδιαιτερότητές τους.
Επίσης, να συνομιλήσουν και να αλληλεπιδράσουν με Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές, οι οποίοι με το παράδειγμά τους αποδεικνύουν καθημερινά ότι η δύναμη της ψυχής και η πίστη στον εαυτό μας δεν γνωρίζουν όρια.
Το 4ο Παραολυμπιακό Πανόραμα στον Ασπροπύργο ήταν μία ακόμη σημαντική δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών γύρω από τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό, που ανέδειξε τη σημασία αλλά και την ομορφιά της προσπάθειας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι οι στόχοι και τα όνειρα δεν περιορίζονται.
Πρόκειται για μια καινοτόμο πρωτοβουλία που υλοποιείται σταθερά από το 2010 και ενισχύει ενεργά τη…
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, κηρύσσει τριήμερο δημοτικό πένθος από σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου 2026,…
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους του τουριστικού κλάδου που επιθυμούν να βελτιώσουν την…
Συνεχίζεται η εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής δομής των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Χαλκίδας.
Στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου για το μέλλον του τουρισμού και της χωρικής ανάπτυξης των…
Η αδελφοποίηση αυτή αποτελεί για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ένα σημαντικό βήμα κοινής πορείας, βασισμένης στις…