Με δύο ακόμη λεωφορεία τα οποία ενέταξε στον στόλο του, ενισχύει τη Δημοτική Συγκοινωνία του ο δήμος Αιγάλεω, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, μέλημα της δημοτικής Αρχής της πόλης είναι η διεύρυνση του δικτύου της δημοτικής συγκοινωνίας, η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και η κάλυψη των αναγκών μετακίνησής τους στην πόλη.
Με τη συγκεκριμένη προσθήκη, ο Δήμος Αιγάλεω συνεχίζει την προσπάθεια για πιο συχνά και αξιόπιστα δρομολόγια, με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους κατοίκους.
Η παραλαβή των οχημάτων πραγματοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Συγκοινωνίας Χρήστο Μακαρατζή και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Δημομελέτη.
Τέλος, όπως επισημαίνεται, η Δημοτική Συγκοινωνία αποτελεί σημαντικό εργαλείο εξυπηρέτησης και υποστήριξης των δημοτών, και η ενίσχυσή της παραμένει σταθερή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.
Σε μήνυμα ευθύνης και ευαισθητοποίησης προς τους πολίτες προχωρά ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ενόψει της…
Με χιλιάδες φυτά και λουλούδια θα γεμίσει και φέτος το Άλσος Περιστερίου που φιλοξενεί από…
Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, για τις πολιτικές απασχόλησης και ειδικότερα για την…
Υπέρ των θέσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφορικά με την επιστροφή του Τέλους Ανθεκτικότητας, με σκοπό…
Με έντονο το στοιχείο της κατάνυξης και της συμμετοχής των πιστών κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της…
Εκατοντάδες νοικοκυριά στην πόλη έχουν λάβει υποστήριξη, μειώνοντας σημαντικά το ενεργειακό τους κόστος.