Ο Δήμος Ιητών ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δράση δενδροφύτευσης αλμυρικιών στις παραλίες Μυλοπότα, Γιαλός και Λορέτζενα.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση της φυσικής σκίασης, η προστασία του παράκτιου οικοσυστήματος, καθώς και η ανάδειξη του φυσικού χαρακτήρα των παραλιών του νησιού.
Τα αλμυρίκια αποτελούν χαρακτηριστικό και ανθεκτικό είδος της νησιωτικής Ελλάδας, προσφέροντας σκιά, σταθεροποίηση του εδάφους και σημαντικό οικολογικό όφελος, χωρίς να διαταράσσουν τη φυσική ισορροπία των ακτών.
Ο Δήμος Ιητών καλεί το κοινό να σέβεται και να προστατεύει τα νεοφυτεμένα δέντρα. Η διατήρηση και ενίσχυση του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων.
Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών κτιρίων προχωρά ο δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στο πλαίσιο της…
Στην Π.Ε. Ροδόπης συνεχίστηκε ο κύκλος των απολογιστικών παρουσιάσεων του Χριστόδουλου Τοψίδη στις πέντε Περιφερειακές…
Το πλαίσιο «Πελοπόννησος 2035», θέτοντας μια καθαρή πολιτική προτεραιότητα η νέα ΚΑΠ δεν μπορεί να…
Για την ανησυχητική αύξηση της συχνότητας των πυρκαγιών στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τον επιχειρησιακό…
Με δράσεις ενημέρωσης για την ασφάλεια στο νερό, Παλαιό Φάληρο και Ερυθρός Σταυρός, τίμησαν την…
Iδανικά το 1ο Attica Roots Festival έκλεισε o διάσημος πρεσβευτής της παγκόσμιας ειρήνης, Faruk Tekbilek…