Ο Δήμος Μετεώρων συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2025 στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά με αυτόνομο περίπτερο, προβάλλοντας δυναμικά τον μοναδικό προορισμό των Μετεώρων στο ελληνικό και διεθνές κοινό.
Στην μεγαλύτερη, λοιπόν, τουριστική έκθεση της χώρας, στο περίπτερο 15, ΣΤ: Ο3, σας περιμένουν ο Δήμαρχος, Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Φώτης Καραθανάσης, και ο Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού, Χρήστος Ζώρος, παρουσιάζοντας οργανωμένα τις ομορφιές, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις εμπειρίες που προσφέρει η περιοχή.
Η παρουσία του Δήμου στη Philoxenia αποτελεί σημαντικό βήμα εξωστρέφειας και ενίσχυσης της τουριστικής ταυτότητας του προορισμού, αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά, τη φυσική γοητεία και τις αναπτυσσόμενες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.
Ο Δήμος Χαλκιδέων πραγματοποιεί συνεχείς εργασίες για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε περιοχές του Δήμου.…
Την ικανοποίηση της δημοτικής Αρχής του Χαϊδαρίου και των κατοίκων της πόλης προκάλεσε η ομόφωνη…
Άμεση παρέμβαση του Δήμου για την αποκατάσταση της βλάβης στον αγωγό άρδευσης του ΤΟΕΒ
Συναυλίες με Πορτοκάλογλου και Βουλγαράκη στην κεντρική πλατεία.
Σκοπός είναι η ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία των εν λόγω περιοχών, η αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας…
Τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στους παραγωγούς των νησιών και ιδιαίτερα της Λέσβου, όπου οι…