Ο Δήμος Μετεώρων συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2025 στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά με αυτόνομο περίπτερο, προβάλλοντας δυναμικά τον μοναδικό προορισμό των Μετεώρων στο ελληνικό και διεθνές κοινό.
Στην μεγαλύτερη, λοιπόν, τουριστική έκθεση της χώρας, στο περίπτερο 15, ΣΤ: Ο3, σας περιμένουν ο Δήμαρχος, Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Φώτης Καραθανάσης, και ο Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού, Χρήστος Ζώρος, παρουσιάζοντας οργανωμένα τις ομορφιές, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις εμπειρίες που προσφέρει η περιοχή.
Η παρουσία του Δήμου στη Philoxenia αποτελεί σημαντικό βήμα εξωστρέφειας και ενίσχυσης της τουριστικής ταυτότητας του προορισμού, αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά, τη φυσική γοητεία και τις αναπτυσσόμενες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.
Ποιες άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις "κινδυνεύουν".
Ξεκίνησε το πρόγραμμα της ανάπλασης των αθλητικών εγκαταστάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης με…
Αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου συνόλου έργων για τον Ιπποκράτειο Τόπο, ένα εξαιρετικής σημασίας τοπόσημο της…
Αντιδρά ο δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς, στον διαφορετικό τρόπο κατανομής από την ΚΕΔΕ της έκτακτης…
Με τις νέες προσθήκες, ο Δήμος Αλίμου αποκτά μεγαλύτερη αυτονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα των συνεργείων…
Χάρης Δούκας: «Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω. Δημιουργούμε μια πόλη ανθρώπινη και συμπεριληπτική».