ΔΗΜΟΙ

Νέο ΚΕΠ στον Παπάδο Μυτιλήνης

Στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Παπάδο παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας. Στεγάζεται σε νέο δημοτικό κτίριο, δίπλα από το Δημαρχείο της Γέρας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ του Δήμου Μυτιλήνης, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στην τελετή του Αγιασμού παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Νίκος Καρασάββας, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γέρας, Παναγιώτης Σεκερτζής, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Όλγα Χιώτη, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων της περιοχής, o Διευθυντής των ΚΕΠ του Δήμου, Γιώργος Μιχαλακέλλης, ο Προϊστάμενος των Διοικητικών Υπηρεσιών, Στρατής Χριστοφαρής, καθώς επίσης εκπρόσωποι Συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον 2ο όροφο του κτιρίου όπου λειτουργεί πλέον το ΚΕΠ του Παπάδου, το οποίο επισκευάστηκε με πόρους του Δήμου, θα μεταφερθούν το αμέσως επόμενο διάστημα όλες οι Υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Γέρας.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Χριστόφας τόνισε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό του ΚΕΠ για την εξυπηρέτηση των δημοτών της ευρύτερης περιοχής.

Τελευταία άρθρα

Κόρινθος: 2,85 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου

2.850.000 ευρώ εξασφαλίστηκαν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, με τη συμβολή του υπουργού Χρίστου Δήμα.

19 λεπτά ago

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.851.244 € και περιλαμβάνει επίσης την αναδιαμόρφωση του αύλειου χώρου.

36 λεπτά ago

Θεσπρωτικό: Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου

Η φροντίδα, η συντήρηση και η αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελούν σταθερή προτεραιότητα για…

44 λεπτά ago

Συνάντηση Μάριου Ψυχάλη- Δόμνας Μιχαηλίδου για τις δομές

Η στήριξη των κοινωνικών δομών της πόλης ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης του δημάρχου…

56 λεπτά ago

Υποψήφιος για «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2027» ο Πειραιάς

Τον τίτλο της «Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2027» διεκδικεί ο δήμος Πειραιά που κατέθεσε επίσημα φάκελο…

1 ώρα ago