ΔΗΜΟΙ

Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του “Μύλου των Ξωτικών”

Ανανεώθηκε εμφανισιακά η ιστοσελίδα του “Μύλου των Ξωτικών” στα Τρίκαλα ενώ συνεχίζει να δίνει έμφαση στη μεγάλη γιορτή της αγάπης, που φέτος κλείνει 14 χρόνια παρουσίας.

Ο φετινός ήρωας, ο Πίτερ Παν, συναντά τα Ξωτικά και τον Αη Βασίλη μαζί με τα αγόρια από τη Χώρα του Ποτέ, και όλοι μαζί μας καλούν σε ένα όμορφο ταξίδι.

Τις οδηγίες για αυτό, τις βρίσκουμε στην ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr.

Το σπίτι του Άη Βασίλη, Το δεντρόσπιτο της Τίνκερμπελ, Η κουζίνα της κυρά Βασίλενας, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Εργαστήρι Μανιταριών, Το ξυλουργείο των Ξωτικών, οι Ημέρες Παραμυθιού και άλλες δωρεάν δράσεις, μαζί με το Fun Park, το παγοδρόμιο, το Εργοστάσιο Σοκολάτας, τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, το Candy Castle, το Χριστουγεννιάτικο Street Food, την Ιταλική Γειτονιά και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων, μας περιμένουν!

Στην ιστοσελίδα θα βρούμε χρήσιμες πληροφορίες για τα Τρίκαλα, τη διαμονή, το φαγητό και δραστηριότητες, ενώ προστίθενται και τα στοιχεία για τις εκδηλώσεις που και τις 47 ημέρες της διοργάνωσης, θα διατρέχουν τη σκηνή του Μύλου.

Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ανοίγουν οι πύλες του Μύλου των Ξωτικών, από την ιστοσελίδα παίρνουμε την πρώτη γεύση για το πιο όμορφο παραμύθι στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

Τελευταία άρθρα

Γ. Παπαδόπουλος: Προειδοποίηση για τον σεισμό στη Σκιάθο – “Μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις”

Ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, προχώρησε σε εκτίμηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το σεισμό στη…

9 ώρες ago

Κατερίνη: Ολοκληρώθηκαν οι ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης των ΚΑΠΗ

Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνωστικές τους λειτουργίες μέσα από στοχευμένες και…

9 ώρες ago

Γ. Κωνσταντάτος: “Ξεκινά η ανάπλαση της Λ. Αργυρουπόλεως”

«Ανάσα» για μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια είχε μείνει πίσω, χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος το…

9 ώρες ago

Στην Καλαμαριά ο Ν. Ταχιάος – Σύσκεψη εργασίας για την οδό Πόντου

Αυτοψία στην Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρο Περιφερειακής Θεσσαλονίκης (flyover).

10 ώρες ago

Σέρρες: Αποκομιδή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από 8 κοινότητες

Η δράση συμβάλλει στην αποτροπή της ρύπανσης του εδάφους και των υδάτινων πόρων.

10 ώρες ago

Ελαιώνας: Ο μεγαλύτερος νέος πνεύμονας πρασίνου της Αθήνας

Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.

11 ώρες ago