ΔΗΜΟΙ

Ρόδος: Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Λάρδου από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Μια ακόμη εργολαβική σύμβαση υπεγράφη, στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Εκσυγχρονισμού Αθλητικών Υποδομών, που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υλοποιεί σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και που πρώτη έκτισε για να υποστηρίξει τους Δήμους να ανταποκριθούν στην ανάγκη συντήρησης και βελτίωσης των δημοτικών χώρων άθλησης.

Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, έναντι συνολικού ποσού 587.084,92 ευρώ, για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση Χλοοτάπητα Γηπέδου Λάρδου και Εργασίες Περιβάλλοντα Χώρου».

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα και στην προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού στο δημοτικό γήπεδο που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Λάρδου της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων του Δήμου Ρόδου. Ενδεικτικά, οι εργασίες αφορούν χωματουργικά, επιστρώσεις, καθαιρέσεις, διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου καθώς και προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων και αγωνιστικού εξοπλισμού του γηπέδου.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο εντός δώδεκα μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου 2021 – 2025, κατόπιν της υπογραφής Διαβαθμιδικής Σύμβασης με τον Δήμο Ρόδου, βάσει της οποίας η Περιφέρεια ανέλαβε και την υλοποίησή του.

Τελευταία άρθρα

Γ. Παπαδόπουλος: Προειδοποίηση για τον σεισμό στη Σκιάθο – “Μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις”

Ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, προχώρησε σε εκτίμηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το σεισμό στη…

9 ώρες ago

Κατερίνη: Ολοκληρώθηκαν οι ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης των ΚΑΠΗ

Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνωστικές τους λειτουργίες μέσα από στοχευμένες και…

10 ώρες ago

Γ. Κωνσταντάτος: “Ξεκινά η ανάπλαση της Λ. Αργυρουπόλεως”

«Ανάσα» για μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια είχε μείνει πίσω, χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος το…

10 ώρες ago

Στην Καλαμαριά ο Ν. Ταχιάος – Σύσκεψη εργασίας για την οδό Πόντου

Αυτοψία στην Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρο Περιφερειακής Θεσσαλονίκης (flyover).

10 ώρες ago

Σέρρες: Αποκομιδή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από 8 κοινότητες

Η δράση συμβάλλει στην αποτροπή της ρύπανσης του εδάφους και των υδάτινων πόρων.

11 ώρες ago

Ελαιώνας: Ο μεγαλύτερος νέος πνεύμονας πρασίνου της Αθήνας

Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.

11 ώρες ago