Η διατήρηση της τάξης και της ηρεμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Δήμαρχο, Γιάννη Τομπούλογλου, όπως σημειώνει ανακοίνωση του Δήμου. Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά με τον Υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να αναδείξει την ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. «Η επιμονή και οι συνεχείς παρεμβάσεις του Δημάρχου» απέδωσαν καρπούς, καθώς το Τμήμα ενισχύεται πλέον με οκτώ νέα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.).
Ο κ. Τομπούλογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά προς τον Υπουργό, δηλώνοντας βέβαιος ότι: «Η σημαντική αυτή προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα στην αστυνόμευση της πόλης μας, αποθαρρύνοντας κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά που διαταράσσει την ομαλή συμβίωση των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας».
Παράλληλα, τόνισε ότι ο Δήμος καταγράφει μειωμένη εγκληματικότητα σε σχέση με άλλους δήμους της Αττικής, μια θετική πορεία που συνεχίζεται χάρη στην άμεση και αποτελεσματική δράση των στελεχών του τοπικού αστυνομικού τμήματος.
Την ικανοποίηση της δημοτικής Αρχής του δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, αλλά κυρίως των κατοίκων της που…
Σχολικά είδη για 150 παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών συγκέντρωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χαλανδρίου,…
Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…
1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…