ΔΗΜΟΙ

Μειωμένα εισιτήρια στο αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Με μειωμένες τιμές εισιτηρίων θα ταξιδεύουν για τα επόμενα δύο χρόνια οι επιβάτες του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, μετά την σύμβαση που υπέγραψε ο δήμος με την εταιρεία.

Η σύμβαση, συνολικού ύψους 104.400 ευρώ ανά έτος, αφορά στην επιδότηση των εισιτηρίων, την οποία αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ιωαννίνων.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ανανέωση της σύμβασης που έληξε τον περασμένο Αύγουστο και αφορά συγκεκριμένες διαδρομές, με τις τιμές να αναπροσαρμόζονται αναλόγως το δρομολόγια και την επιβατική κίνηση από 1,60 ευρώ το ακριβότερο, ως και 0,70 ευρώ το φθηνότερο.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή της πόλης, ο δήμος συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με το αστικό ΚΤΕΛ, έχοντας ως στόχο, την οικονομική ελάφρυνση των επιβατών, αλλά και την ενθάρρυνσή τους να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ.

Share

Τελευταία άρθρα

Ανοίγει ο δρόμος για έργα στους χώρους άθλησης στο Ληξούρι

Το δρόμο για την υποβολή του φακέλου του έργου «Κατασκευή κοινόχρηστου χώρου άθλησης και αναψυχής»,…

3 λεπτά ago

Νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό

Την εγκαινίασε ο Βασίλης Κικίλιας.

5 λεπτά ago

Χαρδαλίας για έργο στον Ιλισσό: Αυτοψία και ενημέρωση για την εξέλιξη

Αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των έργων στον Ιλισσό, τις αιτίες της καθυστέρησης και το…

35 λεπτά ago

Περιφέρεια ΑΜΘ και δήμοι σχεδιάζουν με στρατηγική το μέλλον της Δράμας

Ο Δήμος Δοξάτου παρών στη συνάντηση εργασίας με την Περιφέρεια ΑΜΘ.

42 λεπτά ago

Νίκος Παπαγεωργίου για τη φωτιά στα Σελήνια: «Η προετοιμασία και η επιχειρησιακή ετοιμότητα αποδείχθηκαν καθοριστικές»

Στη δύσκολη επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου στα Σελήνια της…

1 ώρα ago

Κόρινθος: Δωρεάν μετρήσεις Οστικής Πυκνότητας

Κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας. Μια απλή μέτρηση μπορεί να κάνει τη διαφορά!

1 ώρα ago