Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων έργων και παρεμβάσεων σε όλη την πόλη, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης πραγματοποίησε πλήρη ανακαίνιση των WC του Πολιτιστικού – Συνεδριακού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης», προσφέροντας νέες λειτουργικές υποδομές, αντάξιες του σημαντικού αυτού πολιτιστικού μας χώρου.
Παράλληλα, δημιουργήθηκαν WC για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), διασφαλίζοντας την καθολική προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη όλων των πολιτών.
“Συνεχίζουμε με συνέπεια να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν τις δημοτικές υποδομές προς όφελος όλων των κατοίκων και των επισκεπτών μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…