Ο Δήμος Μάνδρας–Ειδυλλίας προχώρησε στην παραλαβή νέων μεταλλικών κάδων τύπου skipper, ενισχύοντας ουσιαστικά τον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και συμβάλλοντας στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων.
Οι νέοι κάδοι, βαρέως τύπου και ενισχυμένης αντοχής, προορίζονται για τη συλλογή ογκωδών και αδρανών απορριμμάτων, όπως μπάζα, έπιπλα και στρώματα. Η προμήθεια εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού καθαριότητας του Δήμου, με στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αποβλήτων και την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο δήμαρχος Μάνδρας–Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος, δήλωσε:
«Η καθαριότητα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά προϋπόθεση αξιοπρεπούς διαβίωσης και δείκτης πολιτισμού. Η προμήθεια των νέων κάδων αποτελεί ένα ακόμη βήμα στη συνεπή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τον πολίτη.»
Το έργο έχει λάβει ήδη έγκριση για χρηματοδότηση, ύψους 1,5 εκ. ευρώ από Περιφερειακό Επιχειρησιακό…
Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων οι Συμπληρωματικές Συμβάσεις.
Θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών σε 300.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.
Μέσω της αξιοποίησης των πόρων των Ο.Χ.Ε. μπορεί να γίνει περισσότερο εφικτή η αποκέντρωση.
Πρόκειται για δύο καινούργια πετρελαιοκίνητα ημιφορτηγά, διπλοκάμπινα, αγροτικού τύπου, με αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με τα αποθέματα του…