Στόχος της Δημοτικής Αρχής στη Θεσσαλονίκη είναι να γίνουν οι γειτονιές της πόλης πιο πράσινες, πιο όμορφες, πιο ανθρώπινες.
Για το λόγο αυτό δημιουργεί έντεκα νέα πάρκα τσέπης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Μικρές οάσεις πρασίνου που δίνουν ανάσα στην πόλη και στους κατοίκους της.
Χθες, παραδόθηκε στους πολίτες το νέο πάρκο «Δροσιά», στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Ησιόδου στην Άνω Πόλη. Πρόκειται για έναν χώρο που ήρθε να καλύψει μια πραγματική ανάγκη, σε μια περιοχή με περιορισμένους ελεύθερους χώρους.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ευχαρίστησε την εταιρεία ENGAIA για τη δωρεά και τη συνεργασία της και τόνισε: “Μαζί μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις γειτονιές μας, βήμα-βήμα”.
Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…