ΔΗΜΟΙ

Δύο γήπεδα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Σημαντική βοήθεια για τον αθλητικό σύλλογο «Απόλλων Χαλανδρίου» είναι η δωρεάν παραχώρηση δύο γηπέδων από το δήμο.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Χαλανδρίου, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ενέκρινε την εισήγηση του δημάρχου, παραχώρησε στο αθλητικό σωματείο του Απόλλωνα Χαλανδρίου τη χρήση δύο γηπέδων και τις βοηθητικές τους εγκαταστάσεις στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, για τις προπονήσεις των ομάδων του.

Η παραχώρηση των γηπέδων ισχύει μέχρι την έναρξη των εργασιών διαμόρφωσης του χώρου από τον Δήμο, που θα ξεκινήσουν όταν ολοκληρωθεί η ένταξη της περιοχής «Δ. Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη» στο Σχέδιο Πόλης.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία βρίσκεται στη φάση όπου αναμένεται η ολοκλήρωση της Πράξη Εφαρμογής.

Επίσης, από τη δημοτική Αρχή επισημαίνεται ότι το ακίνητο στο Νομισματοκοπείο παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλανδρίου από το υπουργείο Οικονομικών, το 2016, μετά από επίπονες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και προορίζεται για τη δημιουργία χώρων αθλητισμού και πρασίνου.

Με αφορμή την παραχώρηση, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος σημείωσε:

«Η παραχώρηση των γηπέδων στον Απόλλωνα αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη στήριξη του σωματειακού αθλητισμού. Με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και την ισχυροποίηση του σωματειακού αθλητισμού, η σημερινή διοίκηση έχει κάνει από το 2014 συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών με μικρά και μεγάλα έργα όπως η εγκατάσταση συστήματος γεωθερμίας, η ανακατασκευή αποδυτηρίων, ταρτάν, κερκίδων και κολυμβητηρίων, το άνοιγμα, η αδειοδότηση και η αναβάθμιση των κολυμβητικών δεξαμενών. Με  επενδύσεις στις αθλητικές υποδομές που έχουν ξεπεράσει τα €6.500.000, την τελευταία δεκαετία, και με το συμβολικό αντίτιμο που προβλέπεται για τη χρήση αυτών των υποδομών από τους αθλητικούς συλλόγους έχουν δημιουργηθεί πολύ ευνοϊκές συνθήκες για τον σωματειακό αθλητισμό της πόλη μας», κατέληξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Share

Τελευταία άρθρα

Αλλάζουν όψη τα γήπεδα της Πετρούπολης

Σταδιακά προς την ολοκλήρωσή τους οδεύουν οι εργασίες συντήρησης στα γήπεδα της πόλης από τα…

55 δευτερόλεπτα ago

3 εκατομμύρια ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στο δήμο Σικυωνίων

Στο σύνολό τους εγκρίθηκαν οι προτάσεις του δήμου Σικυωνίων που εξασφαλίζει πόρους, συνολικού ύψους τριών…

23 λεπτά ago

Δεσμεύσεις Βασίλη Κικίλια για το Λιμάνι της Κυλλήνης

Στην Κυλλήνη, όπου επισκέφθηκε το λιμάνι και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται…

37 λεπτά ago

Επίθεση ΕΔΕΥΑ κατά ΥΠΕΝ για το νομοσχέδιο του νερού

Για υπονόμευση της διαχείρισης του νερού από τους δήμους, καθώς και για «αποκλεισμό» τόσο της…

51 λεπτά ago

Διαμαρτυρία Ρουβίκωνα στο Νέστο για την αντιπυρική προστασία

Και για θέματα πολιτικής προστασίας και συγκεκριμένα αντιπυρικών μέτρων έκανα την εμφάνισή τους στο δήμο…

1 ώρα ago

Ενεργειακές παρεμβάσεις σε τέσσερα σχολέια των Αγ. Αναργύρων

Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών κτιρίων προχωρά ο δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στο πλαίσιο της…

19 ώρες ago