ΔΗΜΟΙ

Τύρναβος: Ενημερωτικό περίπτερο για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (γιορτάζεται στις 10 Οκτωβρίου), το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου και το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Λάρισας ‘’Συν + δράμω’’ και την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ‘’Επι·δρώ’’ του νομού Λάρισας διοργανώνουν ενημερωτικό περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου.

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025 από τις 10:00-13:00 μπορείτε να βρεθείτε στην Κεντρική Πλατεία για να γνωριστείτε και να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των δομών.

Η ημέρα αυτή παρέχει μια πολύτιμη ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, από φορείς χάραξης πολιτικής και επαγγελματίες ψυχικής υγείας έως οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και κοινότητες ασθενών, να παρουσιάσουν το έργο τους, να αναδείξουν τις προκλήσεις που παραμένουν και να προτείνουν βιώσιμες παρεμβάσεις ώστε η ψυχική υγεία να καταστεί καθολικά προσβάσιμη πραγματικότητα.

Στόχος είναι η ενίσχυση της ευαισθητοποίησης γύρω από τα ζητήματα ψυχικής υγείας και η κινητοποίηση προσπαθειών για την υποστήριξη της ψυχικής ευημερίας των πολιτών.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00 και για τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+).

Τελευταία άρθρα

Δήμος Βιάννου: Καλύπτει από το 2027 τα ενοίκια εκπαιδευτικών που επιλέγουν να μείνουν στην περιοχή

Σε μία ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων…

11 ώρες ago

Παρέμβαση Κολιάδη για την παραλία Τσαμπίκα μετά τις καταγγελίες για εργασίες

Άμεση παρέμβαση για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παραλία Τσαμπίκα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ρόδου…

11 ώρες ago

Δυτική Μακεδονία: Νέα τουριστική ταυτότητα με ψηφιακή πύλη, AI και στόχο τον τουρισμό τεσσάρων εποχών

Σε μια νέα φάση οργανωμένης τουριστικής προβολής επιχειρεί να περάσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας…

11 ώρες ago

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε η αναβαθμισμένη κεντρική παιδική χαρά στο αναψυκτήριο

Στην παράδοση μιας ακόμη αναβαθμισμένης υποδομής για παιδιά και οικογένειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας, με…

12 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: Πλήθος κόσμου στη δεύτερη μέρα της «Πόλης Πολιτισμού 2026» – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις της «Πόλης Πολιτισμού 2026» στην…

12 ώρες ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς και «Red Code» για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες καιρικές συνθήκες διαμορφώνονται σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, σε αρκετές περιοχές της χώρας,…

13 ώρες ago