Συνάντηση εργασίας για την εξέταση πρότασης του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας προκειμένου να δρομολογηθεί τουριστικό τρενάκι στην πόλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.
Στη συνάντηση, που έγινε υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος, Κώστας Παπαδάκης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις, Σωτήρης Κριτσωτάκης, εκπρόσωποι του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας και υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της Φάρις.
Η πρόταση για το τουριστικό τρενάκι στους δρόμους της Καλαμάτας, αφορά μεταξύ άλλων, συγκεκριμένη διαδρομή και πιθανόν η έναρξη των δρομολογίων να συνδεθεί καταρχάς με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
Τα νέα φανάρια θα συμβάλουν στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και στην ενίσχυση της ασφάλειας…
Ο Δήμος προετοιμάζει έγκαιρα την πόλη για τις βροχοπτώσεις του χειμώνα.
Θα παραδοθεί τους πρώτους μήνες του 2027.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων η αποκατάσταση των περιοχών του Έβρου που επλήγησαν από πυρκαγιές, τα…
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο θα είναι πάλι όπως…
Το έργο αφορά την κατασκευή πέντε διαμερισμάτων στο Ραχίδι Καταπόλων.