ΔΗΜΟΙ

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας

Με μια όμορφη “αθλητική” γιορτή ο Δήμος Νέας Ιωνίας παρέδωσε επίσημα το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο στη νεολαία της πόλης αλλά και σε όλους τους πολίτες. Το Δημοτικό Στάδιο εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” από την προηγούμενη δημοτική αρχή, σε μια εργολαβία με πολλά προβλήματα, λόγω λανθασμένων μετρήσεων. Παρά τις δυσκολίες το έργο ολοκληρώθηκε σε συνεννόηση και συνεργασία με τους αθλούμενους στο χώρο και τα σωματεία, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Στην πρώτη φάση ολοκληρώθηκε ο πλαστικός τάπητας του ποδοσφαιρικού γηπέδου και στη δεύτερη φάση τοποθετήθηκε το νέο ταρτάν. Το ίδιο διάστημα παραδόθηκε προς χρήση το νέο βοηθητικό γήπεδο δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο, προσθέτοντας έναν σημαντικό νέο αθλητικό χώρο στους ήδη υπάρχοντες.

Στο χαιρετισμό στην εκδήλωση ο Δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Μανούρης, αναφέρθηκε στο ιστορικό του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο δημιουργήθηκε επί Δημαρχίας Χαραλάμπους ενώ οι κεκρίδες και τα αποδυτήρια έγιναν επί Δημαρχίας Γκότση: “Το έργο αυτό έγινε με μια εργολαβία που επιμετρήθηκε λάθος από την προηγούμενη διοίκηση. 25% λιγότερο, με συνέπειες και στο προσωπικό και στα μηχανήματα που διέθεσε ο εργολάβος στο έργo. Το έργο αυτό, έτσι όπως έγινε, δεν θα το τελείωνε άλλη δημοτική αρχή, αλλά εμείς το τελειώσαμε. Ολοκληρώσαμε το βοηθητικό γήπεδο παρά τις καταγγελλίες της πρώην δημοτικής αρχής, ενώ βάλαμε τα φώτα στην εξέδρα, φτιάξαμε τους δύο πυλώνες και όλα αυτά κάτω από την ασφυκτική πίεση της αστυνομίας, λόγω των καταγγελλιών. Καμία άλλη αντιπολίτευση στο παρελθόν δεν έκανε καταγγελίες για τους αθλητικούς χώρους”.

Η εκδήλωση των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με τη βράβευση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ για την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας – Ν. Φιλαδελφείας – Ν. Χαλκηδόνος Ηρακλείου, Γαβριήλ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, οι βουλευτές του Βορείου Τομέα Αθηνών, Δημήτρης Καιρίδης και Ζωή Ράπτη, η περιφερειακή σύμβουλος Λουκία Κεφαλογιάννη, πρ. Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, ο εκπρόσωπος του Αν. Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Παπαθανάση, Χρήστος Κοσσαράς.

Τελευταία άρθρα

Στην Αλεξανδρούπολη για τις υποδομές ο Γ. Βρούτσης

Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…

13 ώρες ago

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με αντιπροσωπεία από το Αλιαγά της Τουρκίας

Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…

16 ώρες ago

Επικοινωνία μέσω Post-it στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…

16 ώρες ago

Το πρώτο παγκάκι «διπλής όψης» στην Ελλάδα τοποθετήθηκε στον Άλιμο

Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…

17 ώρες ago

Μέτρα προστασίας από τη ζέστη λαμβάνουν οι δήμοι

Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…

17 ώρες ago

Ενισχύονται οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών σε Ελληνικό & Αργυρούπολη

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…

17 ώρες ago