ΔΗΜΟΙ

Δήμος Σαρωνικού: Ο Δήμαρχος εγκαινιάζει καινοτόμο Q&A με τους πολίτες

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, προχωρά σε ανοιχτή διαδικασία ερωτήσεων και απαντήσεων (Q&A) μέσω κοινωνικών δικτύων, με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους δημότες. Είναι η πρώτη φορά που Δήμαρχος της περιοχής προχωρά σε έναν τόσο άμεσο και διαδραστικό τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δημότες μπορούν να αποστείλουν τα ερωτήματά τους μέσω ιδιωτικού μηνύματος (inbox) ή σε story στο Instagram και στο Facebook. Ο Δήμαρχος καλεί τους πολίτες να καταθέσουν όσα τους απασχολούν στην καθημερινότητα, να επισημάνουν τι θεωρούν ότι λείπει ή πρέπει να αλλάξει και να ζητήσουν ενημέρωση «απευθείας από τον Δήμαρχο».

Η δράση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της συμμετοχικότητας, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες να διατυπώσουν συγκεκριμένα, τεκμηριωμένα ερωτήματα για έργα και υπηρεσίες (υποδομές, καθαριότητα, κυκλοφορία, κοινωνική πολιτική) σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Σαρωνικού.

Τελευταία άρθρα

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

2 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

3 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

3 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

3 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

4 ώρες ago

Δήμος Ν. Πηλίου: Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του Ειδικού Χωροταξικού για τις Ανεμογεννήτριες

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου έχει ήδη καταθέσει προσφυγές στο ΣτΕ κατά αποφάσεων εγκρίσεων περιβαλλοντικών όρων…

4 ώρες ago