Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αγία Άννα Ασπροπύργου» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Δημοσκοπήσεις του Attica TV, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λαιμό. Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο προπονητής ενόργανης γυμναστικής, Νίκος Λαζαρακόπουλος, και η αθλήτρια Αλεξάνδρα Τελίδου, οι οποίοι μίλησαν για τη δράση και το έργο του Συλλόγου, καθώς και για τις επιτυχίες που έχει σημειώσει σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έγινε αναφορά στη σπουδαιότητα της αθλητικής παιδείας για τη νέα γενιά, στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάδειξη ταλέντων μέσα από σωστή προπόνηση και καθοδήγηση, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι.
Ο προπονητής, κ. Λαζαρακόπουλος, τόνισε τη σημασία της ενόργανης γυμναστικής ως βάσης για κάθε άθλημα, ενώ η νεαρή αθλήτρια, Αλεξάνδρα Τελίδου, μίλησε με ενθουσιασμό για την εμπειρία της στον Σύλλογο και τους στόχους που θέτει για το μέλλον.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.