Τεταμένο ήταν το κλίμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου με μέλη της δημοτικής αρχής να ανταλλάσσουν ύβρεις.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρώην δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι η διευθύντρια του δήμου άλλαξε στάση, ενδεχομένως για να ευνοηθεί στις κρίσεις των υπαλλήλων. Η τοποθέτηση όξυνε το κλίμα και προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου των εργαζομένων του δήμου, Βασίλη Μπαρμπετάκη, που έκανε λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα». «Θα έπρεπε να ντρέπονται, είναι για τον εισαγγελέα», είπε.
«Ο κ. Μπαρμπετάκης δεν καταλαβαίνει ότι δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του» απάντησε ο κ. Καραπάνoς, αφήνοντας αιχμές για προνομιακή μεταχείριση και για έλλειψη αμεροληψίας.
Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να προσπαθεί εις μάτην να επαναφέρει την τάξη. Ωστόσο, ο πρώην δήμαρχος συνέχισε να τσακώνεται με τον πρόεδρο των εργαζομένων, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους. «Πέθανες, πέθανες, θα περπατάς στον δρόμο με φουστίτσα», είπε.
Την Πέμπτη 2/10/2025 και ώρα 11:30, στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων επι της οδού Θεσσαλίας…
Μετά από αίτημα του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» το αθλητικό κέντρο στο Μαζαρέκο…
Ξεκινούν από σήμερα τα οργανωμένα προγράμματα γυμναστικής στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ (Ρουφ). Πρόγραμμα μαθημάτων: 🔵…
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο 1 Οκτωβρίου, ο Δήμος…
Xαμόγελα και στιγμές χαράς για τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) πρόσφεραν τα…
Τι απέδειξε πρόσφατη έρευνα της Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας Political