ΔΗΜΟΙ

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Αιγάλεω

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου, διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2025, κατά τις ώρες 8:30 – 13:00 και την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025 κατά τις ώρες 12:30 – 18:30, στο δημαρχείο της πόλης (Ιερά Οδός 364 & Ανδρέα Κάλβου).

«Το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται και ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και είναι μια πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας, που συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός πολιτισμού κοινωνικής αλληλεγγύης, στον ευρύτερο χώρο στον οποίο κινούμαστε και δρούμε καθημερινά».

Τελευταία άρθρα

Νέο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο θα αποκτήσει το Άγιον Όρος

Η δημιουργία του θα χρηματοδοτηθεί μέσω του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

6 λεπτά ago

800.000 ευρώ από την Περιφέρεια για την επαρχιακή οδό Λυγουριό-Κρανίδι-Πόρτο Χέλι

Το έργο αφορά παρεμβάσεις συντήρησης και ασφαλτόστρωσης σε επιλεγμένα τμήματα.

36 λεπτά ago

2,19 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση του λιμένα Αστακού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, το έργο εντάσσεται στο Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

57 λεπτά ago

Γυμναστική με 50% έκπτωση στις συνδρομές προσφέρει ο Δ. Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί όσους μείνουν στην πρωτεύουσα τον Αύγουστο να γυμναστούν με 50% έκπτωση…

1 ώρα ago

Ν. Μπάμπαλος: “Οι σύγχρονες πόλεις δεν σχεδιάζονται με κραυγές”

"Ξεσπάθωσε" κατά της αντιπολίτευσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος

1 ώρα ago

Προς ολοκλήρωση οδεύει το 5ο Δημοτικό Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Σε εξέλιξη οι εργασίες διαμόρφωσης της αυλής.

2 ώρες ago