Σε συνέχεια αυτοψίας του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου στο Κλειστό Γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού, δόθηκαν οδηγίες και αποφασίστηκε ο εν λόγω χώρος να παραμείνει κλειστός για κάθε χρήση, έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης, οι οποίες ξεκινούν άμεσα από συνεργεία του Δήμου.
Οι εργασίες αφορούν παρεμβάσεις άρσης επικινδυνότητας, αποκαταστάσεις σε τουαλέτες και μπάνια, συντήρηση ηλεκτρονικών πινάκων, αποκατάσταση οργάνων του γηπέδου.
Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται η ολοκλήρωση της μελέτης των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., που αφορά την ανακατασκευή, ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου, ώστε να προχωρήσει άμεσα η διαγωνιστική διαδικασία και η ανάδειξη αναδόχου για την υλοποίηση του έργου.
Από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας θα υπάρξει συνεργασία με τις ομάδες που έκαναν χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου, προκειμένου, στο μέτρο του εφικτού, να αναζητηθούν λύσεις για την προσωρινή κάλυψη των αναγκών τους.
Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων οι Συμπληρωματικές Συμβάσεις.
Θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών σε 300.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.
Μέσω της αξιοποίησης των πόρων των Ο.Χ.Ε. μπορεί να γίνει περισσότερο εφικτή η αποκέντρωση.
Πρόκειται για δύο καινούργια πετρελαιοκίνητα ημιφορτηγά, διπλοκάμπινα, αγροτικού τύπου, με αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με τα αποθέματα του…
Μετά τους εορτασμούς του Πάσχα, ξεκίνησε από τον Δήμο Τρικκαίων ο καθαρισμός του Ληθαίου και…