Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Γεωργόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» του AtticaTV με παρουσιαστή τον Γιώργο Λαιμό, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε τόσο σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Ελευσίνας όσο και στη γενικότερη κατάσταση στη Δυτική Αττική.
Ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στα Αισχύλεια, που «κλείνουν» φέτος 50 χρόνια διοργάνωσης, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελευσίνας. «Η πόλη είχε, έχει και θα έχει πάντα ανάγκες», υπογράμμισε ο Δήμαρχος «άρα το μέλλημα όλων είναι να παλεύουμε για το καλύτερο». Μιλώντας για τη «μάχη» με την καθημερινότητα, ο Γιώργος Γεωργόπουλος είπε ότι «προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι».
«Δίνουμε βάρος στο να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας, έχουν γίνει βήματα και θα γίνουν κι άλλα προς τα μπροστά. Έχουμε ακόμα τις αδυναμίες μας αλλά προσπαθούμε να βελτιωθούμε καθημερινά και αυτό αναγνωρίζεται».
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ελευσίνας αναφέρθηκε στα έργα της πόλης που υλοποιούνται ή αναμένονται να υλοποιηθούν.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.