ΔΗΜΟΙ

Κατέρρευσε η στέγη του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Ζηρού

Με τη φράση «κακό ριζικό» περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής την αλυσίδα προβλημάτων που συνοδεύουν τη λειτουργία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Ζηρού. Αρχικά, δημιουργήθηκαν παλινωδίες σχετικά με τη λειτουργία της δομής, ζήτημα που τελικά αποκαταστάθηκε και η λειτουργία επανεκκινήθηκε. Ωστόσο, λίγο αργότερα, η καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου απείλησε σοβαρά τη δομή, η οποία ευτυχώς σώθηκε.

Παρά τις αντιξοότητες, το ΚΔΑΠ ΑμεΑ ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθεί ξανά τους ωφελούμενους στις 16 Σεπτεμβρίου (καθώς η προηγούμενη ημέρα, 15 Σεπτεμβρίου, ήταν αργία στη Φιλιππιάδα λόγω του Αγίου Βησσαρίωνα). Όμως, νέο πλήγμα ήρθε την ίδια μέρα: κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού από εργολάβο, η κοπή ενός δέντρου προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο στέγαστρο της εισόδου αλλά και στη στέγη του κυρίως χώρου, σύμφωνα με το epiruspost.gr. Το αποτέλεσμα ήταν η πλήρης κατάρρευση τμήματος της στέγης και της οροφής, με συνέπεια η δομή να μην μπορεί και πάλι να λειτουργήσει.

Υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ώστε το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ζηρού να επαναλειτουργήσει σύντομα.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

8 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

10 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

10 ώρες ago