Το Δ. Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ενέκρινε ομόφωνα δύο κρίσιμες προσλήψεις για την Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Κυπαρισσίας: ενός επικουρικού ιατρού Νεφρολογίας και ενός στελέχους Πληροφορικής, αμφότερα με διάρκεια σύμβασης 24 μηνών.
Στο σκέλος της Πληροφορικής, εγκρίθηκε η πρόσληψη ενός υπαλλήλου κλάδου ΤΕ για 24 μήνες, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες λειτουργικές ανάγκες της Α.Ο.Μ. Κυπαρισσίας. Η εισήγηση τεκμηριώνει ότι στην οργανική δομή προβλέπεται μία θέση ΤΕ Πληροφορικής, δεσμευμένη όμως από τον διαγωνισμό 2Κ/2024 του ΑΣΕΠ, ενώ σήμερα δεν υπηρετεί κανείς του συγκεκριμένου κλάδου· παράλληλα υφίστανται διαθέσιμοι υποψήφιοι στον πίνακα επικουρικού της 6ης ΥΠΕ και εξασφαλισμένη πίστωση για το 2025.
Για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, εγκρίθηκε πρόσληψη ενός επικουρικού ιατρού ειδικότητας Νεφρολογίας επί 24μηνο, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της. Στα στοιχεία της απόφασης επισημαίνεται ότι στο οργανόγραμμα της Α.Ο.Μ. Κυπαρισσίας προβλέπονται δύο οργανικές θέσεις Νεφρολόγου ΕΣΥ (μία καλυμμένη και μία κενή) και ότι υπάρχει δέσμευση πίστωσης για το τρέχον έτος.
Και στις δύο αποφάσεις προβλέπεται η έναρξη των διαγωνιστικών διαδικασιών για την κάλυψη θέσεων Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας, στο πλαίσιο ενίσχυσης της πρόληψης και της ασφάλειας εργασίας στις δομές της Κυπαρισσίας.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…