Καλεσμένος στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις», του Attica TV με τον Γιώργο Λαιμό, βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς και στις παρεμβάσεις του Δήμου στα σχολικά συγκροτήματα. Όπως δήλωσε ο κ. Πισιμίσης, η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε ομαλά, με όλα τα σχολεία του Δήμου να είναι πλήρως λειτουργικά. Ο Δήμος Βριλησσίων αξιοποίησε το καλοκαιρινό διάστημα για να προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών εγκαταστάσεων.
«Έχουμε αξιοποιήσει προγράμματα για την αναβάθμιση των σχολείων, όπως το πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως έχουν τοποθετηθεί «έξυπνες διαβάσεις» γύρω από ορισμένα σχολεία, ενισχύοντας την ασφάλεια των μαθητών.
Ο Δήμαρχος τόνισε επίσης ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν τοποθετηθεί ηλιακά σήματα “STOP” σε επικίνδυνες διασταυρώσεις, συμβάλλοντας στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.