ΔΗΜΟΙ

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Ενημέρωση για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών, ενημέρωση άμαχου πληθυσμού από εκπροσώπους του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης-Συκεών, του Γ΄ Σώματος Στρατού, του 2ου Σταθμού Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και από διασώστη του Ε.Κ.Α.Β.

Τη δράση οργανώνει το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με το Γ΄ Σώμα Στρατού, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους. Θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων προς επίλυση τυχόν αποριών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα δώσουν στους παρευρισκόμενους χρήσιμες πληροφορίες αντιμετώπισης κινδύνων από φυσικές καταστροφές ή από ενδεχόμενη αεροπορική επιδρομή, ενώ παράλληλα θα τους εξηγήσουν τρόπους ατομικής προστασίας από κάθε έκτακτο φυσικό φαινόμενο. Επιπλέον σε όσους ενδιαφέρονται θα παρασχεθούν μαθήματα πρώτων βοηθειών (ΚΑΡΠΑ).

Τελευταία άρθρα

Μήλος: Έκκληση στους ιδιοκτήτες κατοικιών για συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς

Όσοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να διαθέσουν κατοικία ή κατάλυμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Μήλου…

3 λεπτά ago

Παρεμβάσεις 570.000 σε αθλητικές υποδομές του Δήμου Δράμας

Παρεμβάσεις αναβάθμισης του γηπέδου της Δόξας Δράμας και της αίθουσας άρσης βαρών, ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής…

5 λεπτά ago

Βάνδαλοι, βρώμισαν σχολεία της Ν. Περάμου

Οργή και απογοήτευση στους κατοίκους, τη δημοτική Αρχή και τους εκπαιδευτικούς των Μεγάρων προκάλεσαν οι…

17 λεπτά ago

Νίκαια: Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο “Π. Γιαννάκης”

Στον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες για καλύτερες αθλητικές υποδομές.

24 λεπτά ago

Συνεχίζεται το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών του Δήμου Ηρακλείου

Mε συναυλίες τζαζ στον Προμαχώνα Παντοκράτορα, ηλεκτρονικής μουσικής στην πύλη Βιτούρι, βραδιά χορού στην Πλατεία…

32 λεπτά ago

Παιονία: Nέος κύκλος ανασκαφών στην Αρχαία Ευρωπό

Θετική η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στο διαχρονικό αίτημα του Δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, για…

52 λεπτά ago