Την ολοκλήρωση των έργων συντήρησης και αναβάθμισης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Παιανίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης, υπογραμμίζοντας πως η Παιδεία αποτελεί σταθερά κορυφαία προτεραιότητα. «Δεν θα κουραστώ να λέω ότι η Παιδεία για εμένα προσωπικά είναι ύψιστη προτεραιότητα», σημειώνει ο κ. Μάδης σε σχετική ανάρτησή του, επισημαίνοντας ότι έχουν ήδη υλοποιηθεί έργα εκατομμυρίων ευρώ τα προηγούμενα χρόνια για τη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος σε όλες τις βαθμίδες.

Όπως τονίζει, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν εργασίες συνολικού προϋπολογισμού άνω των 300.000 ευρώ, από τις οποίες μόλις 60.000 ευρώ προέρχονται από κρατική χρηματοδότηση ενώ το υπόλοιπο καλύφθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου.

«Τα σχολεία στεγάζουν τα όνειρα και τις ελπίδες των αυριανών πολιτών. Είναι χρέος μας αυτά να είναι ασφαλή και καλαίσθητα», προσθέτει, ενώ δεσμεύεται πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με προτεραιότητα τη δημιουργία νέων, σύγχρονων σχολικών δομών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας.