Έτοιμα να υποδεχτούν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά είναι τα σχολεία του Αλίμου, μετά τις εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης που πραγματοποίησαν τα συνεργεία του δήμου.
Συγκεκριμένα, την περίοδο που τα σχολεία ήταν κλειστά, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να είναι εγκαίρως έτοιμα για την έναρξη της εκπαιδευτικής χρονιάς.
Στόχος της Δημοτικής αρχής, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να βρουν, σε λίγες ημέρες που αρχίζει το νέο σχολικό έτος, τα κτήρια ανακαινισμένα, φιλόξενα, ασφαλή, ευχάριστα και λειτουργικά.
Οι εργασίες αναβάθμισης θα συνεχιστούν και σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικά έργα για τα Αλιμιώτικα σχολεία.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…