Ο Δήμαρχος Δοξάτου, Γιώργος Βογιατζής, είχε σήμερα την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχτεί στο Δημαρχείο τον μικρό μαθητή Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος, μαζί με την ομάδα του, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον παγκόσμιο τελικό εκπαιδευτικής ρομποτικής RoboRAVE International που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο.
Ο Δήμαρχος βράβευσε τον Γιώργο για την εξαιρετική αυτή διάκριση που γεμίζει με υπερηφάνεια ολόκληρο τον Δήμο, αναδεικνύοντας τη νέα γενιά, το ταλέντο, την εργατικότητα και το ομαδικό πνεύμα.
Στην ίδια τελετή, ο Δήμαρχος τίμησε επίσης τους προπονητές του Γιώργου, Γεώργιο Δώδο και Σοφία Χαραλαμπίδου, οι οποίοι με την καθοδήγηση, την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της ομάδας.
“Ο Δήμος Δοξάτου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες σημαντικές προσπάθειες, που προάγουν την εκπαίδευση, την καινοτομία και τον πολιτισμό, αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά μας μπορούν να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο. Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, συγχαίρουμε τον Γιώργο και την ομάδα του για τη σπουδαία αυτή διάκριση και τους ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον” δήλωσε ο δήμαρχος.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…