ΔΗΜΟΙ

Αμοργός: Νέα παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας – «Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις δομές υγείας»

Με ικανοποίηση ο Δήμος Αμοργού ανακοινώνει την πρόσληψη της παιδιάτρου Δήμητρας Καλλιτσουνάκη, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα στο Κέντρο Υγείας Αμοργού στη θέση Επιμελητή Β΄, με σύμβαση επικουρικού ιατρού διάρκειας 36 μηνών. Η άφιξη της κας Καλλιτσουνάκη καλύπτει μια πάγια και κρίσιμη ανάγκη του νησιού, ενισχύοντας ουσιαστικά τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη στις οικογένειες και τα παιδιά της Αμοργού.

Ο Δήμος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Υγείας, τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου, καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή του «η νέα στελέχωση ενισχύει τον ρόλο του Κέντρου Υγείας ως πυλώνα ασφάλειας και φροντίδας για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Αμοργού».

Ο Δήμαρχος Αμοργού, Ελευθέριος Καραΐσκος, δήλωσε: «Η ενίσχυση με παιδίατρο του Κέντρου Υγείας αποτελεί σημαντικό βήμα για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών του νησιού μας και ειδικά των παιδιών μας, που αποτελούν το μέλλον της Αμοργού. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις δομές υγείας, διεκδικώντας διαρκώς περισσότερους πόρους και προσωπικό, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και ποιοτική υγειονομική φροντίδα για όλους τους συμπολίτες μας. Καλωσορίζω  θερμά την κα Καλλιτσούνακη στο νησί μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της».

Τελευταία άρθρα

Βελτίωση πρόσβασης σε 31 προσκυνηματικούς χώρους της Π.Ε. Ηλείας

Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

3 λεπτά ago

Απολογισμός τριμήνου από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Εκτενή αναφορά στην πρόσφατη δικαστική απόφαση για το Δίστομο έκανε ο Φάνης Σπανός, στο πλαίσιο…

19 λεπτά ago

Ανησυχητικά τα στοιχεία για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Καλαμαριά

Συγκαταλέγεται στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Προβληματισμένη η Δήμαρχος.

25 λεπτά ago

Προετοιμασίες για τον 4ο Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης

Για μία ακόμη χρονιά υποδέχεται τον Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης ο δήμος ΒΒΒ, που βρίσκεται…

32 λεπτά ago

Η καταστατική θέση των αιρετών προτεραιότητα της ΕΝ.Δ.Α

Η καταστατική θέση των αιρετών, δεδομένου ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο περιλαμβάνει ελάχιστες προβλέψεις για…

47 λεπτά ago

Χαρδαλιάς: Ποδηλατόδρομοι και ήπιες μετακινήσεις στο επίκεντρο στα Βριλήσσια

Σε παρεμβάσεις που ενισχύουν τις ήπιες μορφές μετακίνησης και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών εστιάζει…

1 ώρα ago