Δύο παιδικές χαρές σε Ελληνικά μειονοτικά χωριά της Αλβανίας αποφάσισε ομόφωνα και δώρισε η Περιφερειακή Ένωση των δήμων Θεσσαλίας, με σκοπό να δώσει χαρά στα Ελληνόπουλα που μεγαλώνουν στη γειτονική χώρα.
Ο εξοπλισμός των χώρων αναψυχής και διασκέδασης των παιδιών παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης και δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, που ήταν και αυτός που πρότεινε την συγκεκριμένη δράση.
Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ιωαννιτών την Τρίτη, παρόντος και του δημάρχου της πόλης Θωμά Μπέγκα.
Στο πλαίσιο της παράδοσης, συναντήθηκαν οι δύο Θεσσαλοί Δήμαρχοι, με τους ομολόγους τους, Δρόπολης Δημήτρη Τόλη και Φοινικαίων Ρωμαίο Τσιάκουλη όπου βρίσκονται οι δύο παιδικές χαρές.
Η πρόταση για τη δωρεά έγινε και εγκρίθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ στην Αγιά, στις 31 Μαΐου, οπότε και ξεκίνησαν οι απαραίτητες διαδικασίες.
Ο Δήμος Φαρσάλων πραγματοποιεί αυτές τις μέρες απολυμάνσεις με παρεμβάσεις σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους…
Δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των Διαποντίων Νήσων και τη νεολαία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Θα λειτουργεί καθημερινά έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 19:30 έως 22:30.
Ένας παγκόσμιος πρεσβευτής της ανατολίτικης και μεσογειακής μουσικής
Ιστορικό βήμα για το δικαίωμα των νησιωτών στη θεραπεία στον τόπο τους.