Ο Δήμος Μετεώρων, επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας, ολοκλήρωσε την κατασκευή ράμπας πρόσβασης για άτομα με αναπηρία στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής.
Η παρέμβαση αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας του Δήμου για την ενίσχυση της προσβασιμότητας και τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν ίσες ευκαιρίες. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν έγκαιρα και πλέον το σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά, προσφέροντας ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες φοίτησης.
Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση είναι αυτονόητο δικαίωμα για κάθε παιδί. Η κατασκευή της ράμπας στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής δεν είναι απλώς ένα τεχνικό έργο – είναι μια ξεκάθαρη δήλωση σεβασμού και φροντίδας προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, εξασφαλίζοντας ότι τα σχολεία μας είναι λειτουργικά, ασφαλή και προσβάσιμα για όλους».
Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…
Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.
Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.
Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.
Έργα και δράσεις συνολικού ύψους 2,3 δισ. ευρώ.
Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…