ΔΗΜΟΙ

Δήμαρχος διαγράφει πρώην αντιδήμαρχο

Τον επίλογο στο διαζύγιο με την πρώην αντιδήμαρχό του Παναγιώτα Αλειφέρη που παραιτήθηκε των καθηκόντων της, έγραψε με ανάρτησή του στο  facebook ο δήμαρχος Μονεμβασιάς.

Ο Ηρακλής Τριχείλης, έκανε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της παράταξης συνεδρίαση την Παρασκευή 8 Αυγούστου κύριο θέμα θα είναι η διαγραφή της πρώην αντιδημάρχου και δημοτικής συμβούλου από την παράταξη.

Στο έγγραφο που διαβιβάστηκε και στην παράταξη, ο δήμαρχος στηρίζει τη διαγραφή της πρώην αντιδημάρχου πολιτισμού, καταλογίζοντάς της “ανάρμοστη” και “απαράδεκτη” συμπεριφοράς.

Να σημειωθεί ότι η αντιδήμαρχος στις 30 Ιουλίου εξήλθε από το γραφείο του δημάρχου εξυβρίζοντας χυδαία, αποκαλώντας τον αχάριστο και εξυβρίζοντας και παριστάμενους στο πεδίο αντιδημάρχους.

Επίσης,  προ ολίγων ημερών η κα. Αλείφέρη είχε ανακοινώσει την παραίτησή της με μια ιδιαίτερα έντονη ανάρτηση βάζοντας τέλος στη δεκαπενταετή συμπόρευσή της με τον δήμαρχο.

Τελευταία άρθρα

Κλείνει και στην Ικαρία κατάστημα των ΕΛΤΑ – Παρέμβαση του Δημάρχου

Φ. Καρούτσος: "Τα ΕΛΤΑ για 10ετίες συνυφάνθηκαν με την εξυπηρέτηση και την ίδια την ιστορία…

7 ώρες ago

Άγ. Νικόλαος: Πρόταση χρηματοδότησης στην Περιφέρεια Κρήτης για την ίδρυση ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Κατατίθεται στην Περιφέρεια Κρήτης από το Δήμο Αγίου Νικολάου η πρόταση για τη χρηματοδότηση Κέντρου…

7 ώρες ago

Κιλκίς: εγκατάλειψη επικίνδυνων βιοκτόνων σε κοινόχρηστη περιοχή

Ο Δήμος κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

8 ώρες ago

Η Καλαμάτα διεκδικεί τον τίτλο της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας

Ο Δήμος Καλαμάτας και το Συμβούλιο Νεολαίας στο πλαίσιο της διεκδίκησης της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας,…

8 ώρες ago

Προχωρά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αμαρύνθου – Υπογράφηκε η σύμβαση για τη β’ φάση του έργου

Η πρώτη φάση της ανάπλασης έχει ήδη αποδώσει ένα ιδιαίτερα θετικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα

8 ώρες ago

Φολέγανδρος: Αναβάθμιση υποδομών με έργα ουσίας

Συνεχής αναβάθμιση των υποδομών για τη βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών.

9 ώρες ago