Στο πλαίσιο των εργασιών του OPEN MALL, ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους δημότες ότι τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Ιουλίου και ώρες 7 το πρωί με 3 το μεσημέρι, θα διακοπεί η κυκλοφορία και θα απαγορευτεί η στάθμευση επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από την συμβολή της με την οδό Σαρανταπόρου έως την συμβολή της με την οδό Πλακοπίτη.
Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Ναούσης προς την οδό Μακεδονομάχων – Πλακοπίτη – Μεγ. Αλεξάνδρου. Τα δρομολόγια των υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ θα πραγματοποιούνται από τις οδούς Καραμανλή, Γκέρτσου και Τράντα.
Το συγκεκριμένο διήμερο θα γίνει επίσης κατάληψη για 48 ώρες ενός τμήματος της οδού Ωριγένους, σε μήκος 15 μέτρων από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την απόθεση των απαραίτητων υλικών και του τεχνικού εξοπλισμού. Η πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων από και προς τις παρόδιες ιδιοκτησίες τους θα πραγματοποιείται από την οδό Βενιζέλου.
O Δήμος Κοζάνης ζητά την υπομονή και την κατανόηση για την όποια όχληση και ταλαιπωρία δημιουργηθεί ενώ οδηγοί και πεζοί θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην ειδική σήμανση που τοποθετείται στα σημεία του έργου, για την αποφυγή ατυχήματος.
Η αποκατάσταση της λειτουργίας της «Αναπτυξιακής Εύβοιας» αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της συνεδρίασης του ΠΕΣΥ…
Ως το τέλος του τρέχοντος έτους αναμένεται να εκδοθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η πρόσκληση…
Με το συνολικό ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτούνται τέσσερις δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας…
Την επιλογή της υπερυψωμένης διέλευσης της γραμμής του Προαστιακού μέσα από τον αστικό ιστό, προκειμένου…
Με τους τελικούς, που θα πραγματοποιηθούν στις 2 και 3 Νοεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο του…
Στο τραγούδι ιστορικής μνήμης, «Σώματα της Κοκκινιάς» που είναι αφιερωμένο στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, συμμετέχει…