ΔΗΜΟΙ

Λάρισα: Νέο δημοτικό πάρκινγκ πίσω από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Περισσότερες από 100 θέσεις στάθμευσης εντάσσονται στο ΣΕΣ του Δήμου Λαρισαίων, με την προσθήκη του δημόσιου χώρου πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Ολύμπου και Μεν.Παπαδοπούλου (πίσω από τις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ), η λειτουργία και διαχείριση του οποίου περνά -επιτέλους- στην ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, μετά από 20 και πλέον έτη.

Οι πολίτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους άλλες 110 θέσεις, ενώ ισχύει το ίδιο σύστημα χρέωσης όπως στους αντίστοιχους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο πρώην Κτηνιατρείο (Ηρ.Πολυτεχνείου & Καρδίτσης), στην Τ.Τσιόγκα και στη Γεωργιάδου: οι δύο πρώτες ώρες είναι δωρεάν και υπάρχει αντίτιμο 0,80 ευρώ από την τρίτη ώρα (και για κάθε επιπλέον ώρα).

Τελευταία άρθρα

Μετατροπή μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων σε Κεφαλονιά & Ζάκυνθο

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων οι Συμπληρωματικές Συμβάσεις.

12 ώρες ago

ΔΥΠΑ: Σε εφαρμογή από την 1η Μαΐου το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών σε 300.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.

12 ώρες ago

Ενημέρωση του δημάρχου Δελφών για το Πρόγραμμα Ο. Χ. Ε.

Μέσω της αξιοποίησης των πόρων των Ο.Χ.Ε. μπορεί να γίνει περισσότερο εφικτή η αποκέντρωση.

12 ώρες ago

Νάουσα: Ενίσχυση της πολιτικής προστασίας με νέα οχήματα πυρόσβεσης

Πρόκειται για δύο καινούργια πετρελαιοκίνητα ημιφορτηγά, διπλοκάμπινα, αγροτικού τύπου, με αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα.

13 ώρες ago

Γ. Στεργίου: Αύξηση των αποθεμάτων νερού για την Αττική

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με τα αποθέματα του…

13 ώρες ago

Ο Δήμος Τρικαίων καθαρίζει τα ποτάμια του

Μετά τους εορτασμούς του Πάσχα, ξεκίνησε από τον Δήμο Τρικκαίων ο καθαρισμός του Ληθαίου και…

14 ώρες ago