Μια σπουδαία διοργάνωση επιστρέφει στην πόλη των Ιωαννίνων καθώς ο Δήμος Ιωαννιτών θα συμμετάσχει στον ΔΕΗ Tour of Hellas 2026, έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς θεσμούς της χώρας.
Η απόφαση επισφραγίστηκε σε συνάντηση στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, παρουσία του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα και κορυφαίων στελεχών της Cycling Greece. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πέτρος Παλάσχας.
Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, δήλωσε σχετικά: «Τα Γιάννενα ήταν πάντα μια λαμπερή πόλη. Τώρα ήρθε η ώρα να λάμψουν ακόμα περισσότερο. Η συμμετοχή μας στον Ποδηλατικό Γύρο είναι τιμή αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για διεθνή προβολή, για την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού και για να χτίσουμε μια βαθύτερη σχέση της τοπικής κοινωνίας με το ποδήλατο».
Οι εκπρόσωποι της Cycling Greece εξήραν τη δυναμική της πόλης και τη διάθεση συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας ότι τα Ιωάννινα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου αθλητικό γεγονός.
Η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στον χώρο του τουρισμού, μέσα από την κατάρτιση και εκπαίδευση…
Έργα και παρεμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 23.854.200 ευρώ, με στόχο την βιώσιμη διαχείριση των υδάτων και…
Χρήματα στα ταμεία του από την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου της πόλης για την διεξαγωγή…
Με ένα απορριμματοφόρο ενισχύει τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αγίας Βαρβάρας, ο δήμος Αθηναίων, προκειμένου…
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…