Ο Δήμος Αιγάλεω, με αγάπη και σεβασμό προς την ώριμη ηλικία, συνεχίζει και φέτος τη δημοφιλή καλοκαιρινή του δράση, προσφέροντας 15 δωρεάν εκδρομές για θαλάσσια μπάνια στα μέλη των ΚΑΠΗ.
Από Δευτέρα έως Πέμπτη, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την όμορφη παραλία των Αγίων Θεοδώρων και να απολαύσουν το καλοκαίρι με ασφάλεια, φροντίδα και καλή παρέα.
Με την παρουσία ναυαγοσωστών, την επιμελημένη οργάνωση και το κλίμα καλής διάθεσης, το πρόγραμμα προσφέρει πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης, κοινωνικής επαφής και ευεξίας. Μια ανάσα δροσιάς, ένα διάλειμμα ξεγνοιασιάς και μια ζωντανή υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται όμορφα σε κάθε ηλικία.
Ο Δήμος Αιγάλεω τονίζει χαρακτηριστικά ότι στέκεται σταθερά δίπλα στους ανθρώπους της ώριμης ηλικίας, με πρωτοβουλίες που τιμούν τη ζωή και αναδεικνύουν τη χαρά της σε κάθε στιγμή.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…