Την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες της Δυτικής Μακεδονίας ζητούν οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των δύο βαθμών που έστειλαν για μία ακόμη φρά επιστολή στον Κ. Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, Περιφερειακή Διοίκηση και δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας έστειλαν ένα ακόμη αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σκοπός είναι η παρέμβαση του επικεφαλής της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων και στη δρομολόγηση έργων και προγραμμάτων ενίσχυσης των υποδομών, της ανάπτυξης και του κοινωνικού κράτους.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, την επιστολή- αίτημα, υπογράφουν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, ο Περιφερειάρχης και δήμαρχοι, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι πλέον ασφυκτικά πιεστική.
Μάλιστα η ΠΕΔ ζητά το ραντεβού να καθοριστεί εντός της επόμενης εβδομάδας!
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…