Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, κατέθεσε χθες μήνυση για την απομάκρυνση του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης από τον Υμηττό λόγω των παράνομων εργασιών και της παράνομης εγκατάστασης στην περιοχή.
Απηύθυνε δε με βίντεο, αμέσως μετά τη μηνυτήρια αναφορά, ομαδικό κάλεσμα στους δημότες και κατοίκους για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να απομακρυνθεί το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης από τον Υμηττό. Μάλιστα το χαρακτήρισε “έκτρωμα” που πρέπει επειγόντως να απομακρυνθεί για την ασφάλεια όλων.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/share/v/1AXjDY29Py/
Λίγες ημέρες πριν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης είχε καλέσει την Ελληνική Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία γιατί είχε εμποδιστεί η είσοδός του παράνομα στην περιοχή.
Από την πρώτη στιγμή που ο πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ είχε μιλήσει για “αναβάθμιση” του Κ.Υ.Τ., ο Δήμαρχος με αιχμηρή ανακοίνωση είχε δηλώσει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε απόπειρα αναβάθμισης ή μονιμοποίησης αυτής της αυθαίρετης και επικίνδυνης εγκατάστασης, που εδώ και δεκαετίες λειτουργεί εις βάρος των πολιτών και του περιβάλλοντος.
Με δελτίο τύπου που είχε δει το φως της δημοσιότητας ο Δήμος Ηλιούπολης είχε κάνει ξεκάθαρο ότι “Η αναβάθμιση” της ισχύος του ΚΥΤ σημαίνει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ της ποιότητας ζωής των πολιτών! Eσείς ανοίγετε την συζήτηση, Εμείς την κλείνουμε!”
Στο ίδιο δελτίο τύπου είχε διευκρινιστεί στους δημότες και κατοίκους της πόλης ότι το Κέντρο Υψηλής Τάσης έχει ΚΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ από το ΣτΕ και δεν επιτρέπεται σε καμία αρχή, δημόσια ή ιδιωτική, να αγνοεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Απεναντίας οφείλουν οι αρμόδιες αρχές να προασπίζουν με κάθε τρόπο τη δημόσια υγεία και το δημόσιο συμφέρον. Οποιαδήποτε “αναβάθμιση” συνιστά πρόκληση και δεν μπορούν να διακυβεύονται αγαθά τα οποία δεν είναι ίσης αξίας, όπως η δημόσια υγεία, η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής χάριν τεχνοκρατικών σχεδιασμών”.
Δεν πρόκειται για μια απλή αλλαγή λαμπτήρων, αλλά για συνολικό επανασχεδιασμό του οδοφωτισμού της Κηφισιάς.
Προστέθηκαν 131 επιπλέον οικισμοί - Διαβάστε τη λίστα.
Ένα ακόμα υπερσύγχρονο ηλεκτρικό λεωφορείο απέκτησε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης για τις ανάγκες της Δημοτικής…
Οικοδομικά υλικά, υπολείμματα τροφών και ακαθαρσίες βρέθηκαν μέσα στην πισίνα.
Ενεργοποιήθηκαν άμεσα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα Δημόσιας Υγείας, με έκτακτες προνυμφοκτονίες από τον Δήμο και έκτακτες…
Αντικαθίστανται το ταρτάν και ο χλοοτάπητας.