Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, συναντήθηκε με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, με κύριο θέμα συζήτησης τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της πόλης.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα πυρασφάλειας, αντισεισμικής προστασίας, συντήρησης των σχολικών υποδομών και υγειονομικής ασφάλειας. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι, ώστε τον Σεπτέμβριο οι σχολικές μονάδες να είναι πλήρως προετοιμασμένες να υποδεχτούν με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Κάππος, και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργος Κονδύλης.
Σε παρεμβάσεις ουσιαστικής αναβάθμισης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας,…
Για δολιοφθορά κάνει λόγο ο δήμαρχος Λέρου, για τη μη λειτουργία του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και…
Εσπερίδα για την «Βιωσιμότητα και Αειφορία στην Παραγωγή και Μεταποίηση της Επιτραπέζιας Ελιάς και του…
Για συστηματικές και ολοκληρωμένες προσπάθειες διαχείρισης και προστασίας των αδέσποτων ζώων της περιοχής και δαπάνες…
Ο Δήμος Καστοριάς καταδικάζει απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια και καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν ενεργά…
Η ασφάλεια στις μετακινήσεις των πεζών και ιδίως, των ατόμων με δυσκολίες στην κίνηση, καθώς…