Η ολοκλήρωση της ανάπλασης του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας σηματοδοτεί τη μετάβαση από το χθες στο αύριο: ένα κτίριο με ιστορία μεταμορφώνεται σε έναν σύγχρονο χώρο πολιτισμού, ανοιχτό σε όλους τους δημότες.
Ένα έργο που ξεκίνησε ως ιδέα και μελέτη επί προεδρίας Μανώλη Τσαλικίδη, δημοπρατήθηκε στη συνέχεια επί Πέτρου Φιλίππου και σήμερα ολοκληρώθηκε χάρη στη δουλειά και την επιμονή της Δημοτικής Αρχής.
Το ιστορικό σχολείο ανακαινίστηκε πλήρως και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεματικές εκθέσεις, δράσεις που θα αναδεικνύουν την ταυτότητα και την ιστορία του τόπου και θα δίνουν ζωή στο κέντρο της Παλαιάς Φώκαιας.
Τα εγκαίνια που ετοιμάζονται δεν είναι το τέλος ενός έργου, αλλά η αρχή μιας νέας εποχής για την περιοχή.
Άμεση και αποτελεσματική ήταν η κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, και της Πολιτικής προστασίας του…
Σήμερα δεν υφίσταται τακτική δημόσια συγκοινωνία προς τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και οι επισκέπτες…
Η Δημοτική Αρχή έχει ως στόχο ένα ασφαλές, σύγχρονο και ανθεκτικό λιμενικό μέτωπο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης διοργανώνει μαζί με…
Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης…
Θα γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες προκειμένου να αποτραπεί η εγκατάσταση στη ΒΙΠΕ Μελιγαλά.