Ο Δήμος Ασπροπύργου συνεχίζει δυναμικά τις παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών της πόλης, με στόχο τη δημιουργία ασφαλών και ποιοτικών χώρων για τα παιδιά.
Στην παιδική χαρά της περιοχής Άγιος Ιωάννης, ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες ανακαίνισης, οι οποίες περιλάμβαναν την τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού παιχνιδιών και αντιολισθητικού – ασφαλούς δαπέδου. Ο ανανεωμένος χώρος προσφέρει πλέον ένα λειτουργικό, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Ο Δήμος Ασπροπύργου τονίζει ότι επενδύει σε παιδικές χαρές φιλικές προς τα παιδιά, με σχεδιασμό που βασίζεται στη φροντίδα, την ασφάλεια και την υπευθυνότητα.
Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αττική 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της πρώτης πτήσης charter της Transavia από την Ολλανδία για τη θερινή…
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Απριλίου, στις 18:00, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου.
θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαΐου, στις 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην…
Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το έργο-ορόσημο οδικής ασφάλειας στη Δωρίδα.
Σε οριστική διευθέτηση οδηγείται η επί χρόνια εκκρεμότητα για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου της Άρτας.