Καλοκαιρινή γιορτή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, αλλά και στήριξη των επιιχειρήσεων της περιοχής αποτελούν οι «λευκές νύχτες» που διοργανώνει ο δήμος Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη την Παρασκευή και το Σάββατο, 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα σαε κεντρικά σημεία.
Το διήμερο διήμερο γιορτής, πολιτισμού και αγοραστικής εμπειρίας, θα μεταμορφώσει το κέντρο της πόλης σε μια μεγάλη ανοιχτή σκηνή, όπου θα πρωταγωνιστήσουν επί σκηνής καλλιτέχνες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.
Στόχος της δημοτικής Αρχής της πόλης είναι οι «Λευκές Νύχτες» να γίνουν θεσμός που ενώνει όλες τις ηλικίες με την ψυχαγωγία και την τοπική αγορά, δίνοντας ζωντάνια στην πόλη και στήριξη στους επαγγελματίες της.
Στις εκδηλώσεις, οι επαγγελματίες της τοπικής αγοράς συμμετέχουν ενεργά με ειδικές εκπτώσεις και παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
Το φινάλε θα γραφεί το βράδυ του Σαββάτου με ένα μεγάλο street party γεμάτο ενέργεια, παιδικές δράσεις, ανοιχτά καταστήματα και μουσική.
Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.
Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέσιμα για όλους.
Το δυναμικό «παρών» του Δήμου Πειραιά στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2026 ανέδειξε με ανάρτησή…
Υπογράφηκε η Σύμβαση για την ανάδειξη – ανάπλαση των στεγάστρων εξωτερικού λιμένα Τήνου.
Η Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΚΕΔΕ εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση στην επιμονή…
Στη Ρόδο ταξίδεψε ο Δήμαρχος Νισύρου, Χριστοφής Κορωναίος, για τεχνικά ζητήματα που αφορούν το νησί.