Ξεκίνησε η υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ζαχάρως και του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας.
Η πρωτοβουλία αυτή της Δημοτικής Αρχής αποτελεί σημαντική προσθήκη για τη θωράκιση της περιοχής απέναντι σε φυσικές καταστροφές.
Πραγματοποιήθηκε έτσι στη Ζαχάρω ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθύμιου Λέκκα, με αφορμή την έναρξη εφαρμογής της σύμβασης.
Η σύμβαση, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Λέκκα, αφορά στην εξειδίκευση των αναγκών και στη διαμόρφωση οργανωμένου πλαισίου πρόληψης και διαχείρισης φυσικών καταστροφών, προσαρμοσμένου στις ιδιαιτερότητες της περιοχής του Δήμου Ζαχάρως.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…