ΔΗΜΟΙ

Βασιλική Τρικάλων: Ολοκληρώθηκε σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο 8 χλμ.

Ολοκληρώνεται και παραδίδεται στους αγρότες της Βασιλικής ένα σημαντικό έργο υποδομής που αλλάζει τα δεδομένα στην άρδευση, ενισχύοντας την αγροτική παραγωγή και τη βιωσιμότητα της υπαίθρου.

Ένα έργο με ιστορική διαδρομή που ξεκίνησε από τον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη, συνεχίστηκε με τον Θοδωρή Αλέκο και ολοκληρώνεται σήμερα από τη Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου.

Με νέα δεξαμενή, σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο 8 χλμ., αυτοματισμούς και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, το έργο αφορά 580 στρέμματα και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας με 700.000 €.

Η ενημέρωση στους αγρότες και τον ΤΟΕΒ Βασιλικής πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου, ενισχύοντας τη συνεργασία με την τοπική κοινότητα.
«Το νερό είναι πολύτιμο. Επενδύουμε στην αγροτική ανάπτυξη και στηρίζουμε τους ανθρώπους της παραγωγής. Συνεχίζουμε με πράξεις και έργα που αφήνουν αποτύπωμα στον τόπο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων.

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

7 ώρες ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

8 ώρες ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

10 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

10 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

11 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

11 ώρες ago