Μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά, επί των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ξενίας, παρέδωσε χθες ο Δήμος Κηφισιάς μοιράζοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, τόνισε ότι «χθες παραδώσαμε στα παιδιά μας, μια καταπληκτική ολοκαίνουργια παιδική χαρά, επί των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ξενίας, ένα χώρο γεμάτο χρώμα, χαμόγελα και ασφάλεια. Κάθε γέλιο που ακούστηκε εκεί, είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Λάτση για την τόσο σημαντική δωρεά. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μέλλον της νέας γενιάς».
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.