ΔΗΜΟΙ

Δήμος Αμαρουσίου: Γιορτή χαράς και δημιουργίας για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών

Με πρωταγωνιστές τα Μαρουσιωτάκια, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025, στον χώρο του Arena Soccer Club, η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Γονέων, Συγγενών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης.

Τα 450 παιδιά που φιλοξενούνται στους 12 Σταθμούς του Δήμου γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς 2024-2025 με πολύ παιχνίδι, γέλιο, μουσική και εκπλήξεις, σε μια εκδήλωση που σχεδιάστηκε με μεράκι και αγάπη από το προσωπικό των Σταθμών.

Στον χαιρετισμό του, ο  κ. Αμπατζόγλου σημείωσε ότι η γιορτή αυτή αποτελεί κάθε χρόνο μια ζωντανή απόδειξη της σημασίας που δίνει ο Δήμος στην προσχολική αγωγή, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας για τη στήριξη της Μαρουσιώτικης οικογένειας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου για τη διαρκή και ουσιαστική συμβολή τους στην καθημερινή λειτουργία των κοινωνικών δομών, αναγνωρίζοντας τον ρόλο τους στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη στήριξη της νέας γενιάς.

«Με συνέπεια και ευθύνη, στεκόμαστε στο πλευρό των γονέων και επενδύουμε σταθερά στο μέλλον των παιδιών μας. Η σημερινή γιορτή είναι μια όμορφη υπενθύμιση ότι όλα ξεκινούν από την αγάπη, τη φροντίδα και την εμπιστοσύνη», ανέφερε ο Δήμαρχος, κλείνοντας με θερμές ευχές για ένα καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι και δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Σμυρνής ευχαρίστησε την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας, κα Ζωή Ιορδάνου, την Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Σαπφώ Κλούρα, τις παιδαγωγούς και όλο το προσωπικό των Σταθμών, που καθημερινά προσφέρουν με αφοσίωση και αγάπη τη φροντίδα που αξίζουν τα παιδιά μας.

Επίσης, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη δομή και τη φιλοσοφία των Σταθμών του Δήμου, διαβεβαιώνοντας ότι η προσπάθεια για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες θα συνεχιστεί με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ζήλο.

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: Διεκδικεί περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους για έργα σε κάθε γωνιά της Αττικής

Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…

7 ώρες ago

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

10 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

10 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

10 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

10 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

11 ώρες ago