Το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης ξεκίνησε από σήμερα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ο δήμος της Λάρισας, με τη Δημοτική Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός και να μην περιορίζεται σε συστάσεις προς τους οδηγούς.
Μετά την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας των δύο προηγούμενων εβδομάδων, όπου κύριος στόχος ήταν η ενημέρωση των πολιτών, από σήμερα οι Ζώνες Μονίμων Κατοίκων και στάθμευση επί πληρωμή σε 17 οδούς και δημοτικά πάρκινγκ είναι πλήρως ενεργοποιημένα και καλούνται κάτοικοι και επισκέπτες να συμμορφώνονται στις σχετικές σημάνσεις.
Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας τοποθετήθηκαν 7.000 φυλλάδια στα παρμπρίζ οχημάτων, ενώ βρίσκεται ήδη στον “αέρα” σχετική καμπάνια για τη χρήση της εφαρμογής Flowbird, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται τον χώρο και χρόνο στάθμευσής τους στο κέντρο της Λάρισας, ηλεκτρονικά.
Διευρυμένη σύσκεψη για τα ζητήματα της εκπαίδευσης και τις ανάγκες των σχολικών υποδομών πραγματοποιήθηκε στον…
Eκτεταμένες εργασίες συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού στις μονάνες αυτές.
Με την υπογραφή της Διακήρυξης, οι τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες δίνουν θεσμική συνέχεια στη συνεργασία τους.
Κατέθεσε πρώτη πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για Σχέδιο Αστικής Ανθεκτικότητας.
Το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Νέας Σμύρνης ανακαινίζεται πλήρως μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".
Παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές».