Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του επιχειρησιακού εξοπλισμού του τμήματος της Πολιτικής Προστασίας και ενίσχυσης της «θωράκισης» του Δήμου απέναντι σε φυσικές καταστροφές και έκτακτες ανάγκες, ολοκλήρωσε την Δευτέρα 2 Ιουνίου την τοποθέτηση πυροσβεστικού συστήματος στο πρόσφατα ανακατασκευασμένο Unimog.
Το συγκεκριμένο δασικό όχημα, που φέρει δεξαμενή νερού χωρητικότητας 2 τόνων (2000 L), αναβαθμίζει σημαντικά την ετοιμότητα και την επιχειρησιακή ικανότητα του προσωπικού της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς.
Το θηριώδες Unimog μπορεί να κινηθεί σε πολύ δύσβατα σημεία της πόλης και μονοπάτια της Πεντέλης, παρέχοντας πολύτιμη υποστήριξη στο έργο του πυροσβεστικού σώματος, αλλά και των εθελοντών.
Νέα εικόνα σε πέντε κοινότητες του Δήμου Ιωαννιτών.
Ο Δήμος πληρώνει 15.000 ευρώ για τον τραυματισμό της.
Τα προγράμματα ομαδικής άθλησης ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
Άμεση απάντηση στο πρόβλημα της λειψυδρίας.
"Όσοι επιμένουν να αποδίδουν πολιτικές σκοπιμότητες σε κάθε θεσμική παρουσία, απλώς διαψεύδονται από την ίδια…
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, στην…